Kelner premijum paket

0,00 RSD

Kelner premijum paket, softver za restorane.

Sadržaj paketa:

  • Sve iz “osnovnog paketa”
  • Restoranski modul
  • Kuvar rola
  • Notifikacije kroz sistem
  • 24/7 tehnička podrška

Cena: 3.600,00 din/mesec + PDV

Kategorija:

Kelner premijum paket

Kelner premijum paket

Dobrodošli u svet Kelner Premium paketa – najnovijeg softverskog rešenja za restorane! Ne samo da je jednostavan za korišćenje, već je i prilagođen svim android i windows uređajima, što ga čini kompatibilnim sa svim vašim postojećim uređajima.

Brzo i efikasno preuzimanje porudžbina, upisivanje komentara, rad na više uređaja, sve to omogućuje naš Kelner softver. A uz NFC prijavu za zaposlene, automatsko kreiranje gotovinskih računa i još mnogo toga, vaše poslovanje će biti ubrzano i olakšano.

Napredan dizajn softvera omogućava fleksibilnost u radu – od podela računa po artiklima ili porudžbini, rezervacije stolova, pa sve do prebacivanja porudžbina sa stola na sto. Sve ove funkcionalnosti olakšavaju život konobarima i smanjuju mogućnost grešaka u naručivanju hrane i pića.

Ali to nije sve! Sa našim softverom imate mogućnost kreiranja detaljnih izveštaja poput DPU liste, normativa, troškovnika i analitike. Takođe, možete pratiti stanje lagera, obavljati popis, upravljati magacinom i dobavljačima, čak i izdavati e-fakture. Svi ovi izveštaji i funkcionalnosti pomoći će vam da imate uvid u sve aspekte poslovanja i optimizujete svoje troškove.

Naš Kelner softver je najpovoljnije rešenje na tržištu. Izrada i postavljanje sistema prilagođeni su vašim željama, bez skrivenih troškova. Dakle, ne samo da ćete uštedeti novac, već ćete dobiti vrhunski softver koji će poboljšati vaše poslovanje.

Dodatne funkcionalnosti poput alarma za stanje, VIP popusta, restoranskog modula i reklamnih tekstova na računima dodatno će unaprediti vaše poslovanje i privući nove mušterije.

Donesite najbolju odluku za vaš restoran i izaberite Kelner Premium paket. Profesionalno softversko rešenje koje će poboljšati proces poslovanja vašeg ugostiteljskog objekta.

Kelner je dostupan na Windows i Android platformama, tako da možete birati najbolju opciju za svoj restoran. Imate mogućnost praćenja izveštaja u realnom vremenu sa bilo koje tačke na svetu, zahvaljujući našoj “cloud” bazi podataka.

Uzmite kontrolu nad svojim poslovanjem i olakšajte svakodnevne zadatke uz Kelner Premium paket. Jednostavnost upotrebe, visoka efikasnost i prilagodljivost vašim potrebama čine ga idealnim izborom za sve ugostitelje.

Iskoristite mogućnost korišćenja Kelnera bez ugovorne obaveze i postanite deo naše velike porodice korisnika koji već uživaju u prednostima našeg softverskog rešenja. Bez obzira da li vodite kafić, restoran, pizzeriju, sezonsku baštu ili hotel, Kelner je tu da olakša vaš rad i unapredi poslovanje. Ne čekajte više, već odmah pređite na Kelner Premium paket i započnite transformaciju svog restoranskog poslovanja.

Neka vaš restoran postane najbolji u svakom pogledu uz Kelner Premium paket!

 

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kelner premijum paket“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *