Kelner osnovni paket

0,00 RSD

Kelner osnovni paket, softver za kafiće.

Sadržaj paketa:

  • Raspored stolova
  • DPU lista
  • Normativ
  • Skladište
  • Lager lista
  • Magacin
  • Popis
  • Otpis
  • 24/7 tehnička podrška

Cena: 2.400,00 din/mesec + PDV

Kategorija:

Kelner osnovni paket

Kelner osnovni paket.

Donesite najbolju odluku za vaš kafić i izaberite pravi softver koji će obezbediti detaljan proces poslovanja. Kelner , softver za kafiće, je profesionalno softversko rešenje koje je optimizovano i prilagođeno svim android i windows uređajima.

Kako bi olakšali vaš rad i unapredili korisničko iskustvo, Kelner softver za kafiće pruža brojne funkcionalnosti koje vam omogućavaju brz i lak rad. Možete lako kreirati porudžbine, upisivati komentare na porudžbinama, raditi na više uređaja, koristiti NFC prijavu za zaposlene, ili čak automatski kreirati gotovinske račune. Sa modernim dizajnom, Kelner softver vam omogućava da koristite floor plan za organizaciju stolova, podelite račune po artiklima ili porudžbinama, vršite rezervacije stolova i čak prebacujete porudžbine sa jednog stola na drugi. Sve ovo je dostupno u okviru našeg “cloud” rešenja koje vam omogućava pristup bazi podataka sa bilo koje tačke gde imate internet.

Jedan od ključnih benefita našeg Kelner osnovni paket softvera je detaljni izveštaji koji vam pružaju kompletnu analitiku poslovanja. Imate pristup DPU listi, normativima, lager listi, troškovnicima, popisnim listama, analitici i još mnogo toga. Ovi izveštaji vam pomažu da bolje upravljate vašim inventarom, procenite troškove i ispravno planirate vašu nabavku.

Kelner softver za kafiće je takođe veoma povoljan na tržištu. Nudimo vam izradu i postavku sistema po vašim željama po najpovoljnijoj ceni. Možete uštedeti novac a istovremeno dobiti moćan softver koji će vam olakšati svakodnevno poslovanje.

Neke od ostalih funkcionalnosti koje naš Kelner softver nudi su alarm za stanje, VIP popusti, restoranski modul i reklamni tekstovi koji se mogu štampati na računima.

Kelner osnovni paket softver osnovni paket za kafiće je jednostavan za korišćenje, efikasan i prilagođen upravo vašem biznisu. Bez ugovorne obaveze, možete ga koristiti za različite vrste ugostiteljskih objekata – od kafića, restorana, pizzerija, sezonskih bašti, pa do hotela. Kako biste doneli najbolju odluku, izaberite Kelner softver za kafiće i pokažite svojim gostima da ste spremni da im pružite vrhunski servis i iskustvo.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kelner osnovni paket“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *