fbpx
Korpa

Korpa

Opšti uslovi poslovanja

Fiskal.rs: Opšti uslovi poslovanja sajta


Opšti uslovi poslovanja, uvod: fiskal.rs je internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici fiskal.rs prihvatate opšte uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo. fiskal.rs zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Komunikacija

Kada posetite fiskal.rs, napišete nam privatnu poruku na Facebook stanici Tviter ili Instagram nalogu ili nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem odredbi koje sadrže ovi Opšti uslovi poslovanja, kao i uslova korišćenja, saglasniste ste da sa nama komunicirate elektronskim putem.

Naša komunikacija prema Vama će biti putem elektronske ili pošte (email), Preko Facebook stranice, Tviter ili Instagram naloga. Poruke će sadržati sledeće: jasno i nedvosmisleno će biti označena kao reklamne prouke, pošiljaoc će biti jasno naznačen, promocije i druge marketinške tehnike biće jasno definisane kao takve.

Uslovi učestvovanjau njima će takodje biti jasno definisani, način na koji se odjaviti od primanja reklamih poruka biće jasno predstavljeni, želju korisnika da ne želi da prima reklamne proruke, će ponuđač eksplicitno poštovati.

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime Internet prodavnice fiskal.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi zaposleni Internet prodavnice fiskal.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti, kao i odredbi koje regulišu naši Opšti uslovi poslovanja.

Cene

Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om. fiskal.rs se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice.

fiskal.rs ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i slično.

Račun prilikom kupovine dobijate u papirnoj formi na fizičku adresu koji ste ostavili prilikom kupovine.

Opšti uslovi poslovanja: Dostava

Svi proizvodi koji su izloženi na našoj internet stranici se nalaze na stanju zaliha. Kupac je prilikom kupovine dužan da plati troškove slanja po prijemu robe, osim naručivanja pojedinih proizvoda, na kojima je naznaka: „poštarina je uračunata u cenu“ ili „besplatna dostava“.

Za dostavu narudžbi u Republici Srbiji koristimo Post Express usluge dostave. Sa navedenom kurirskom službom imamo potpisan ugovor o poslovnoj saradnji.

Rok isporuke naručenih proizvoda traje od 1 do 3 radna dana.
Naručeni proizvodi se dostavljaju na adresu koju ste naveli kao adresu za dostavu.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo fiskal.rs ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti fiskal.rs.

Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na fiskal.rs smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine.

Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Komentari

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na fiskal.rs

fiskal.rs ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja.

Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na fiskal.rs. Protiv takvih aktivnosti fiskal.rs može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Opisi proizvoda

fiskal.rs nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, fiskal.rs ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka.

Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u neoštećenom stanju u originalnom pakovanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

Radno vreme

Online prodavnica fiskal.rs radi od 00 do 24h, 7 dana u nedelji. Radno vreme administracije, servisa i tehničke podrške je ponedeljak – petak od 09 do 17h.

U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

fiskal.rs zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta.

Posetioci fiskal.rs nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja. Svaka eventualna izmena je nevažeća, osim u slučaju kada se obe strane pisanim putem saglase da se Opšti uslovi poslovanja mogu promeniti u nekim segmentima.

Opšti uslovi poslovanja – Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom.

Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz odredbi koje sadrže ovi Opšti uslovi poslovanja, ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja fiskal.rs.

Opšti uslovi poslovanja