e-Fiskal za Android

0,00 RSD

Bez ugovorne obaveze. Bez knjigovođe. Bez operatera. Bez servisera. Besplatna instalacija za samo 15 minuta.

Za samo 1.440,00 dinara/mesečno sa PDV-om.

Na ovom linku možete da BESPLATNO preuzmete aplikaciju za Android uređaje.

https://drive.google.com/file/d/1wIzbE7ajIXTlvdZiogr9afi3R27_pCIe/view?usp=drive_link

Pogedajte kratko video upustvo kako da BESPLATNO preuzmete i instairate aplikaciju e-Fiskal na svom telefonu.

 

 

Kategorija:

e-Fiskal za Android

e-Fiskal za Android.

Predstavljamo vam e-Fiskal – pouzdan poslovni softver za elektronsku fiskalizaciju koji će vam omogućiti da unapredite svoje poslovanje na jednostavan i efikasan način. Sa e-Fiskalom više nećete morati da koristite fizički uređaj za izdavanje fiskalnih računa jer ovaj program ili aplikacija mogu biti instalirani na vaš Windows računar ili Android telefon.

 

Možda se pitate zašto biste trebali da koristite e-Fiskal umesto fizičkog uređaja. Odgovor je jednostavan – olakšaćemo vam poslovanje na mnogo načina. Prvo, naš softver vam omogućava da izdajete fiskalne račune brzo i efikasno, bez ikakvog zastoja. Sa ovim programom možete napraviti fiskalni račun za samo nekoliko sekundi, bez ikakvih tehničkih problema.

 

Pored toga, e-Fiskal je izuzetno prilagodljiv i pruža mogućnosti koje odgovaraju svakom maloprodajnom objektu. Bez obzira da li ste apoteka, lekarska ili stomatološka ordinacija, hotel, prodavnica auto delova, fitnes ili SPA centar, kozmetičar, laboratorijska ambulanta, poljoprivredna apoteka, cvećara ili bilo koja druga vrsta poslovanja koja zahteva izdavanje elektronskih fiskalnih računa, e-Fiskal će vam pružiti sve što vam je potrebno.

 

Naš softver je programirao tim stručnjaka sa velikim iskustvom, tako da garantujemo sigurnost i kontinuitet u vašem poslovanju. Takođe, nudimo vam vrhunsku podršku i korisničko iskustvo koje će vam omogućiti da se lakše snalazite u sistemu. Pored standardnih funkcionalnosti koje e-Fiskal nudi, imate mogućnost povezivanja sa drugim softverskim rešenjima koje već koristite u vašim prodavnicama, što će vašim zaposlenima olakšati rad i povećati efikasnost. Na primer, možete pratiti stanje zaliha ili unositi artikle i usluge po grupama na jednostavan način.

 

Sve ove benefite možete iskoristiti po neverovatno povoljnoj ceni. Softversku fiskalnu kasu možete imati već za samo 1.440,00 dinara mesečno sa PDV-om. Ne samo da ćete uštedeti novac u poređenju sa fizičkim uređajima, već ćete imati i sve pogodnosti koje elektronska fiskalizacija pruža.

 

Nemojte čekati i unapredite svoje poslovanje već danas. e-Fiskal će vam omogućiti da radite efikasnije, bez odlaska kod knjigovođe, operatera ili servisera. Program se instalira preko AnyDesk aplikacije za daljinski pristup računaru, a vreme za instalaciju je svega 15 minuta.

 

Uz e-Fiskal, vodimo računa o svim zakonskim promenama i automatski nadograđujemo softver kako biste uvek bili usklađeni sa propisima. Naša podrška je uvek tu da vam pomogne i pruži dodatne informacije.

 

Ne gubite više vreme i novac na zastarele fiskalne uređaje. Odaberite e-Fiskal i iskoristite sve benefite koje elektronska fiskalizacija pruža. Za više informacija, kontaktirajte nas i postanite deo naše velike poslovne zajednice.

 

 

 

Težina 1,210 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „e-Fiskal za Android“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *