e-Fiskal za Windows

0,00 RSD

e-Fiskal za Windows.

Bez ugovorne obaveze. Bez knjigovođe. Bez operatera. Bez servisera. Besplatna instalacija za samo 15 minuta.

Za samo 1.440,00 dinara/mesečno sa PDV-om.

Kategorija:

e-Fiskal za Windows

e-Fiskal za Windows

e-Fiskal – Softver koji revolucionira vaše poslovanje

 

Predstavljamo vam e-Fiskal, inovativni program ili aplikaciju za izdavanje fiskalnih računa koji će preokrenuti vaš način poslovanja. Sa e-Fiskalom, možete zaboraviti na fizičke uređaje i preći na moderno rešenje koje se instalira na vaš Windows računar ili Android telefon.

 

Danas je fiskalna kasa ili softver/aplikacija neophodna za svaki maloprodajni objekat. Ali sa e-Fiskalom, više nećete morati da se brinete o skupim i nepraktičnim fiskalnim kasama. Naše softversko rešenje je pouzdan partner u elektronskoj fiskalizaciji, pružajući vam sve pogodnosti koje vam je potrebno.

 

Jedan od najvećih benefit-a e-Fiskala jeste njegova pristupačna cena od samo 1.440,00 dinara mesečno sa PDV-om. Možete se osloboditi dodatnih troškova za održavanje fizičkih uređaja i umesto toga, koristiti moderno softversko rešenje koje pruža iste funkcionalnosti i više.

 

e-Fiskal je pogodan za različite maloprodajne objekte kao što su apoteke, lekarske i stomatološke ordinacije, hoteli, prodavnice auto delova, fitnes i SPA centri, kozmetičari, laboratorijske ambulante, poljoprivredne apoteke, cvećare i mnoge druge. Nezavisno od obima posla i delatnosti koju obavljate, e-Fiskal je program po meri svakog biznisa.

 

Sa e-Fiskalom, imaćete pristup raznim funkcionalnostima koje će vam olakšati rad i unaprediti vaše poslovanje. Izdavanje gotovinskih računa, izdavanje kopija računa, unos artikala i usluga po grupama, unos i ažuriranje kupaca i dobavljača, odobravanje popusta, praćenje stanja zaliha, unos inventara, različiti oblici plaćanja, izveštaji za knjigovodstvo, izveštaji o prodatim artiklima i izvoz podataka – sve su to mogućnosti koje e-Fiskal pruža.

 

Još jedan veliki benefit e-Fiskala jeste njegova fleksibilnost. Možete ga povezati sa drugim softverskim rešenjima koje već koristite u vašim maloprodajnim objektima, što će značajno olakšati rad vaših zaposlenih.

 

Kao poslovni korisnik e-Fiskala, garantujemo vam sigurnost, kontinuitet u poslovanju, stručnu podršku i vrhunsko korisničko iskustvo. Mi se brinemo o usklađenosti sa zakonskim promenama i automatski nadograđujemo naše softversko rešenje kako biste uvek bili u skladu sa propisima.

 

Da biste koristili e-Fiskal, potrebno vam je samo uređaj koji se nalazi u vašem maloprodajnom objektu. Možemo ga instalirati preko AnyDesk aplikacije za daljinski pristup računaru, a proces instalacije traje svega 15 minuta.

 

Izaberite e-Fiskal i unapredite svoje poslovanje bez ugovorne obaveze, bez odlaska kod knjigovođe, bez odlaska kod operatera ili servisera. Uz e-Fiskal, možete sve to obaviti brzo i jednostavno iz svoje kancelarije. Iskoristite pogodnosti našeg revolucionarnog softverskog rešenja i transformišite svoje poslovanje već danas.

 

 

Težina 1,210 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „e-Fiskal za Windows“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *