Bar code skener XL-9322

9.600,00 RSD

Kategorija:

Bar code skener XL-9322 je visoko kvalitetan uređaj za skeniranje bar kodova koji nudi izvrsne performanse i preciznost. Ovaj skener ima sposobnost čitanja svih vrsta bar kodova, uključujući 1D, 2D i QR kodove, što ga čini idealnim alatom za korištenje u raznim poslovnim i industrijskim okruženjima.

Sa brzinom skeniranja od 200 skenova u sekundi, XL-9322 omogućava brzo i efikasno skeniranje velikog broja bar kodova u kratkom vremenskom intervalu. Takođe, ovaj skener ima sposobnost čitanja oštećenih i iskrivljenih bar kodova, što znači da će uvek pružiti pouzdane podatke bez obzira na stanje bar koda.

XL-9322 ima jednostavan i intuitivan dizajn, s ergonomskom ručkom koja osigurava udobno držanje tokom upotrebe. Takođe, skener ima i mogućnost bežičnog povezivanja putem Bluetooth-a, što omogućava brzo i jednostavno povezivanje s drugim uređajima.

Ovaj skener je takođe otporan na vodu i prašinu, što ga čini izdržljivim i pouzdanim za korištenje u teškim radnim uslovima. Sve ove karakteristike čine XL-9322 idealnim alatom za upotrebu u raznim industrijskim okruženjima, poput skladišta, proizvodnih pogona i maloprodajnih trgovina.

Uz visok nivo performansi, brzo skeniranje i jednostavan dizajn, bar code skener XL-9322 je pouzdan i efikasan alat za skeniranje bar kodova koji će zadovoljiti potrebe korisnika u svim poslovnim i industrijskim okruženjima.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bar code skener XL-9322“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *