Bar code skener XL-2302

16.800,00 RSD

Ako tražite pouzdan bar code skener za vašu prodavnicu, XL-2302 može biti odlično rešenje. Ovaj uređaj može brzo i precizno skenirati bar kodove, što može pomoći u ubrzavanju procesa naplate i smanjenju grešaka. Pročitajte više o ovom uređaju i njegovim funkcijama.

Kategorija:

Bar code skener XL-2302 je napredan ručni skener koji omogućava brzo i precizno čitanje bar kodova na različitim površinama i u različitim okruženjima. Ovaj skener koristi visoko kvalitetnu tehnologiju skeniranja, koja mu omogućava da čita različite vrste bar kodova, uključujući linearni kod, QR kod, Datamatrix kod, Maxicode i PDF417 kod.

Skener XL-2302 ima ergonomski dizajn koji omogućava udobno držanje, čak i za duže vreme korišćenja. Takođe ima veliki 2,8-inčni TFT ekran u boji koji omogućava pregled podataka koji su očitani, što olakšava proveru i upravljanje podacima. Pored toga, skener ima i funkciju automatskog učitavanja podataka, koja omogućava jednostavno prenošenje podataka u bilo koji sistem.

Bar code skener XL-2302 ima mogućnost bežične komunikacije putem Bluetooth-a, što omogućava brzo i jednostavno povezivanje sa drugim uređajima. Takođe ima veliki kapacitet baterije koja može trajati do 8 sati neprekidnog korišćenja, što ga čini idealnim za korišćenje u dužem vremenskom periodu.

Skeniranje sa ovim skenerom je brzo i efikasno, čak i u uslovima niskog osvetljenja. Skener ima mogućnost automatskog očitavanja koda, što omogućava brzo i precizno skeniranje. Takođe ima i funkciju ručnog skeniranja, koja omogućava preciznije skeniranje u specifičnim situacijama.

Skener XL-2302 je idealan za korišćenje u različitim industrijskim sektorima, uključujući logistiku, prodaju, medicinu, proizvodnju i transport. S obzirom na svoje karakteristike, ovaj skener će olakšati i ubrzati vaše poslovanje, povećati efikasnost i smanjiti greške u unosu podataka.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bar code skener XL-2302“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *