Bar code skener XL-6500

4.900,00 RSD

Bar code skener XL-6500 je savršen alat za sve poslovne potrebe koje zahtevaju brzo i precizno skeniranje bar kodova. Ovaj skener može da unapredi vašu produktivnost i smanji vreme potrebno za obradu podataka. Otkrijte kako ovaj skener može da poboljša vaše poslovanje i olakša vaš radni dan.

Kategorija:

Bar code skener XL-6500 je izvanredan uređaj za čitanje bar kodova, koji može poboljšati efikasnost vašeg poslovanja. Ovaj skener je opremljen naprednom tehnologijom koja omogućava brzo i precizno skeniranje bar kodova bilo kojeg formata.

Skener XL-6500 se sastoji od dva dela: glave skenera i stalka. Glava skenera je ergonomski oblikovana kako bi pružila udobnost korisnicima tokom dugotrajne upotrebe. Stalak je dizajniran za lako postavljanje skenera na bilo koju površinu.

Jedna od ključnih prednosti XL-6500 skenera je njegova sposobnost da pročita bar kodove i sa ekrana mobilnog telefona, tableta ili računara. Ova funkcija može biti izuzetno korisna za brzu i jednostavnu obradu transakcija u prodavnicama, skladištima, magacinima i drugim poslovnim okruženjima.

XL-6500 skener ima sposobnost automatskog prepoznavanja bar kodova. Ova funkcija omogućava skeneru da prepozna tip bar koda i automatski odabere odgovarajući način čitanja. To može smanjiti vrijeme obrade transakcija i minimizirati greške prilikom čitanja bar kodova.

Skener XL-6500 je također opremljen funkcijom “auto-sense” koja omogućava skeneru da sam prepozna kada je u poziciji za skeniranje i da započne proces čitanja bar koda. Ova funkcija je vrlo korisna za skladišta i prostore s visokim prometom robe, gde je brzina i efikasnost presudna.

XL-6500 skener ima i mogućnost čuvanja podataka skeniranih bar kodova. Ova funkcija je korisna za evidenciju inventara i praćenje kretanja robe u skladištima i drugim poslovnim okruženjima. Skener se lako povezuje s računarom preko USB priključka i omogućava prebacivanje podataka o skeniranim bar kodovima u bilo koji softver za upravljanje zalihama.

Uz svoje napredne funkcije, XL-6500 skener ima i vrlo izdržljivu konstrukciju. Skener je otporan na padove s visine od 1,5 m i ima IP52 certifikat koji ga štiti od prašine i vode. Ova izdržljivost čini ga idealnim za upotrebu u različitim poslovnim okruženjima.

Ukratko, Bar code skener XL-6500 je vrhunski uređaj koji će poboljšati vače poslovanje.

Regenerate response

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bar code skener XL-6500“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *