Rasprodaja

Bar code skener BR80

Original price was: 4.750,00 RSD.Current price is: 4.560,00 RSD.

Bar code skener BR80 je savršen alat za sve poslovne potrebe koje zahtevaju brzo i precizno skeniranje bar kodova. Ovaj skener može da unapredi vašu produktivnost i smanji vreme potrebno za obradu podataka. Otkrijte kako ovaj skener može da poboljša vaše poslovanje i olakša vaš radni dan.

Kategorija:

Bar code skener BR80 je izvanredan uređaj za čitanje bar kodova, koji može poboljšati efikasnost vašeg poslovanja. Ovaj skener je opremljen naprednom tehnologijom koja omogućava brzo i precizno skeniranje bar kodova bilo kojeg formata.

Skener BR80 se sastoji od dva dela: glave skenera i stalka. Glava skenera je ergonomski oblikovana kako bi pružila udobnost korisnicima tokom dugotrajne upotrebe. Stalak je dizajniran za lako postavljanje skenera na bilo koju površinu.

Jedna od ključnih prednosti BR80 skenera je njegova sposobnost da pročita bar kodove i sa ekrana mobilnog telefona, tableta ili računara. Ova funkcija može biti izuzetno korisna za brzu i jednostavnu obradu transakcija u prodavnicama, skladištima, magacinima i drugim poslovnim okruženjima.

BR80 skener ima sposobnost automatskog prepoznavanja bar kodova. Ova funkcija omogućava skeneru da prepozna tip bar koda i automatski odabere odgovarajući način čitanja. To može smanjiti vrijeme obrade transakcija i minimizirati greške prilikom čitanja bar kodova.

Skener BR80 je također opremljen funkcijom “auto-sense” koja omogućava skeneru da sam prepozna kada je u poziciji za skeniranje i da započne proces čitanja bar koda. Ova funkcija je vrlo korisna za skladišta i prostore s visokim prometom robe, gde je brzina i efikasnost presudna.

BR80 skener ima i mogućnost čuvanja podataka skeniranih bar kodova. Ova funkcija je korisna za evidenciju inventara i praćenje kretanja robe u skladištima i drugim poslovnim okruženjima. Skener se lako povezuje s računarom preko USB priključka i omogućava prebacivanje podataka o skeniranim bar kodovima u bilo koji softver za upravljanje zalihama.

Uz svoje napredne funkcije, BR80 skener ima i vrlo izdržljivu konstrukciju. Skener je otporan na padove s visine od 1,5 m i ima IP52 certifikat koji ga štiti od prašine i vode. Ova izdržljivost čini ga idealnim za upotrebu u različitim poslovnim okruženjima.

Ukratko, Bar code skener BR80 je vrhunski uređaj koji će poboljšati vače poslovanje.

Regenerate response

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bar code skener BR80“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *