POS štampač ITP-58

8.400,00 RSD

ITP-58 POS štampač je idealan izbor za male prodavnice koje žele da poboljšaju svoje poslovanje. Ovaj uređaj nudi brojne prednosti, uključujući brzu i efikasnu štampu računa, jednostavno povezivanje sa drugim uređajima i jednostavno održavanje.

Kategorija:

POS štampač ITP-58

POS štampač ITP-58 je kvalitetan i pouzdan uređaj namenjen za korišćenje u trgovinama, restoranima, kafićima, apotekama i drugim mestima gde se obavlja naplata robe i usluga. Ovaj štampač je lagan, kompaktan i može se lako postaviti na bilo koju radnu površinu.

Jedna od najvažnijih karakteristika ovog POS štampača je brzina štampanja. Sa brzinom štampanja od 90mm/s, ITP-58 je sposoban da odštampa veliki broj računa za kratko vreme, čime se smanjuje čekanje kupaca i povećava efikasnost poslovanja. Osim brzine, ovaj štampač ima i odličnu rezoluciju štampe, što ga čini savršenim za štampanje teksta, slika i grafičkih elemenata.

ITP-58 ima USB i RS232 interfejse, što ga čini kompatibilnim sa većinom modernih POS sistema. Takođe podržava i standardne komande ESC/POS, što znači da je kompatibilan sa većinom softvera za POS sisteme. Ovo olakšava integraciju sa postojećim sistemima i omogućava brz i jednostavan početak rada.

Kada je u pitanju pouzdanost, POS štampač ITP-58 je vrlo izdržljiv i otporan na habanje. Konstruisan je tako da može podneti svakodnevno korišćenje u okruženjima sa visokim nivoom gužve. Osim toga, poseduje i automatski nož za sečenje papira, što olakšava proces štampanja i dodatno produžava životni vek štampača.

Za korisnike koji žele da poboljšaju svoje poslovanje, ITP-58 nudi i brojne funkcije koje olakšavaju proces štampanja, kao što su automatski isecanje papira, automatsko prepoznavanje veličine papira, podrška za logotip i ugradnja automatskog kvačila.

Ukratko, POS štampač ITP-58 je pouzdan, brz i visokokvalitetan uređaj koji olakšava proces naplate i poboljšava efikasnost poslovanja. Sa svojim kompaktnim dizajnom i izuzetnom izdržljivošću, ovaj štampač je savršen izbor za bilo koji poslovni prostor koji traži kvalitetan i pouzdan POS uređaj.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „POS štampač ITP-58“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *