POS štampač TP-8017

10.500,00 RSD

Ako tražite kvalitetan POS štampač za vaš biznis, TP-8017 je jedan od najpopularnijih modela na tržištu. Ovaj štampač nudi brzo i pouzdano štampanje računa i drugih dokumenata, uz jednostavno povezivanje s vašim POS sistemom. Saznajte više o karakteristikama ovog štampača i kako vam može pomoći u vašem poslovanju.

Kategorija:

POS štampač TP-8017 je visokokvalitetni termalni štampač namenjen za štampu računa i drugih finansijskih dokumenata u maloprodajnim i ugostiteljskim objektima. Ovaj štampač se odlikuje brzim i pouzdanim performansama, kao i jednostavnom upotrebom i održavanjem.

Jedna od glavnih prednosti ovog štampača je njegova brzina štampe, koja može da dostigne do 300mm/s. Ova brzina omogućava efikasan rad u prodajnim objektima sa velikim brojem transakcija, što može biti ključno za smanjenje redova i ubrzanje procesa naplate. Takođe, ovaj štampač ima mogućnost štampe na papiru različitih širina, od 50mm do 82,5mm.

TP-8017 ima termalni sistem štampe, koji ne zahteva upotrebu mastila ili tonera. Umesto toga, koristi se termalni papir koji se zagreva i na taj način stvara tekst i slike. Ova tehnologija ne samo da štedi novac na nabavci potrošnog materijala, već i čini proces štampe tišim i čistijim u poređenju sa drugim štampačima.

Ovaj štampač takođe dolazi sa različitim interfejsima za povezivanje, uključujući USB, serijski i Ethernet. Ovo omogućava lako i brzo povezivanje sa računarima, kasama i drugim uređajima u poslovnom okruženju. Takođe je kompatibilan sa različitim operativnim sistemima, uključujući Windows, Linux i Android.

POS štampač TP-8017 takođe ima mogućnost štampe bar-kodova i QR kodova, što je ključno za prodajne objekte koji prodaju proizvode koji imaju ove kodove. Takođe, štampač ima automatski rezač koji može da se podešava prema potrebama korisnika, što olakšava proces sečenja papira nakon štampe.

Uz sve ove funkcije, TP-8017 je takođe jednostavan za upotrebu i održavanje. Svi delovi štampača su dostupni za zamenu, a korisnički interfejs je intuitivan i jednostavan za navigaciju. Ovo čini ovaj štampač idealnim izborom za maloprodajne i ugostiteljske objekte koji zahtevaju visokokvalitetnu štampu i pouzdane performanse.

Link do stranice proizvoda se nalazi ispod:

http://www.hctechsz.com/html/products/80MM_Thermal_Receipt_Printers/131.html

Težina 2 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „POS štampač TP-8017“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *