Nema na zalihama

POS štampač Birch A5

9.360,00 RSD

Ako tražite kvalitetan POS štampač za vaš biznis, Birch A5 je pouzdan i efikasan izbor koji će vam olakšati rad. Ovaj štampač je dizajniran za brzo i precizno štampanje računa i drugih dokumenata, a njegova jednostavna upotreba čini ga idealnim za male i srednje biznise. Saznajte više o ovom proizvodu i kako vam može pomoći u vašem poslovanju.

Nema na zalihama

Kategorija:

Birch A5 POS štampač je kvalitetan i pouzdan uređaj za štampanje koji je posebno dizajniran za rad u prodajnim mestima, restoranima i drugim poslovnim okruženjima. Ovaj štampač je kompaktan i lagan, a ipak izuzetno snažan i funkcionalan, pa ga je lako smestiti na bilo koju radnu površinu.

Jedna od glavnih karakteristika Birch A5 POS štampača je njegova brzina i efikasnost. Sa brzinom štampanja od 300 mm/s, ovaj uređaj je u stanju da štampa veliki broj dokumenata u kratkom vremenskom periodu, što ga čini idealnim za prodajna mesta sa visokim obimom prometa. Pored toga, Birch A5 POS štampač ima kapacitet papira od 80 mm, što znači da se u njega mogu postaviti veliki broj papirnih rolni, što dodatno povećava njegovu efikasnost.

Još jedna važna karakteristika Birch A5 POS štampača je njegova jednostavnost korišćenja. Uređaj ima intuitivan interfejs koji omogućava lako i brzo podešavanje različitih opcija štampanja. Takođe, Birch A5 POS štampač je kompatibilan sa različitim operativnim sistemima, uključujući Windows, Linux i MacOS, što ga čini fleksibilnim i prilagodljivim uređajem.

Birch A5 POS štampač takođe dolazi sa različitim opcijama povezivanja, uključujući USB, Ethernet i serijski port. To znači da se uređaj može povezati sa različitim uređajima i sistemima, što ga čini još više fleksibilnim i prilagodljivim. Uz to, ovaj štampač ima i mogućnost bežičnog povezivanja, što ga čini idealnim za korišćenje u okruženjima gde je potrebna mobilnost.

Kada je reč o kvalitetu štampe, Birch A5 POS štampač je izuzetno precizan i jasan, sa rezolucijom od 203 dpi. Uređaj može štampati različite vrste dokumenata, uključujući račune, fiskalne isečke, kuhinjske naloge, cene i druge slične dokumente.

Na kraju, Birch A5 POS štampač je pouzdan, brz i funkcionalan uređaj koji je idealan za različite vrste poslovnih okruženja. Sa svojim intuitivnim interfejsom, različitim opcijama povezivanja i visokom brzinom štampanja, ovaj štampač može poboljšati produktivnost u vašem prodajnom objektu.

Link do sajta proizvođača se nalazi ispod:

https://www.e-birch.com/buy/main.php?cat=481&subcatdiv=481

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „POS štampač Birch A5“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *