W-MASTER – PROGRAMSKO REŠENJE ZA: WELLNESS, SPA, TERETANE, SALONE LEPOTE

OSNOVNO O W MASTER-U

W master je informacioni sistem razvijen kao jedna radna platforma i jedna baza podataka, bilo za jedan wellness, teretana, spa ili lanac centara. Najveća prednost ovakve strukture informacionog sistema je u jednostavnosti i pristupačnosti svih operacija na jednom mestu.
W master objedinjuje sve procese u vašem poslovanju počevši od recepcije, zakazivanja termina, praćenja utrošaka, praćenja troškova, evidencije članova i svih ostalih procesa koji susastavni deo vašeg svakodnevnog poslovanja. Sistem je organizovan po modulima tako da pokriva sve segmente i može se prilagoditi svakom vašem poslovnom procesu bez obzira na veličinu i tip centra.

ZAKAZIVANJE TERMINA

Wmaster vam pruža mogućnost zakazivanja termina, usluge pa čak i osobe koja će izvršiti uslugu bez obzira da li se radi o treneru, maserki ili osobi za pedikir, manikir itd.

Ovim modulom smanjujete mogućnost nezadovoljnih gostiju na minimum kao i eventualne neprijatnosti oko bukiranja istog termina za više članova.

Pored samog zakazivanja, sistem omogućava i praćenje preostalih termina, eventualnih dodatnih usluga koje je član uplatio, gratise itd.

IZDAVANJE RAČUNA I EVIDENCIJA ČLANARINA

Nikad lakše izdavanje računa i evidencija naplate. Smanjite greške na minimum a pritom povećajte efikasnost vaših zaposlenih. Evidentiranje uplata, loyaliti ( sistem za stalne članove ), gratisi, izdavanje računa, faktura i svega ostalog vezanog za dokumentaciju sad se rešava u samo dva klika.

PREGLEDAN EKRAN ZA RAD OPERATERA

Omogućite vašim zaposlenima da lako, brzo i jednostavno upravljaju celim centrom, svaka usluga ima poseban “user friendly” ekran koji zaposlenom pruža sve potrebne informacije da u što kraćem vremenskom intervalu odradi svoj deo posla.

INVENTAR I UTROŠAK

Povećajte vašu zaradu i kontrolu, pratite troškove i utrošak. Najveći deo vaše zarade stoji u skrivenim troškovima, Wmaster vam pruža jedinstvenu priliku da pratite stanje lagera, troškova i inventara.

MONITORING POSLOVANJA U REALNOM VREMENU

Uvek budite u korak sa svojim poslovanjem, pratite rad vašeg objekta, popunjenost, troškove, zaposlene, naplatu itd

Izveštaji mogu biti periodični, dnevni i trenutni i sa pregršt dodatnih filtera uvek možete personalizovati izveštaj prema vašim potrebama.

ŽELITE DA KORISTITE OVAJ PROGRAM?

Share This