T-MASTER – PROGRAMSKO REŠENJE ZA: MARKETE, PRODAVNICE, PARFIMERIJE, AUTO DELOVI

ZAŠTO IZABRATI TMASTER?

T master programsko rešenje za trgovce je najprihvatljivije programsko rešenje na našem tržištu zbog svoje fleksibilnosti da se može prilagoditi svim trgovcima od manjih prodavnica, sa kompletnim rešenjem na jednoj radnoj stanici, sve do hipermarketa i robnih kuća sa desetinama kasa i centralizovanom bazom podataka.

Sistem predstavlja uspešno rešenje za lance maloprodajnih objekata, kojima je brzina, stabilnost i tačnost podataka izuzetno važna.

OSNOVE RADNE STANICE (POS SISTEM)

Bezobzira da li se radi o radu za jednu ili više radnih stanica sa kontrolom svih specijalnih uređaja (Bar Code čitača, Vaga, fiskalni štampač, displeja za kupce, pay pos terminala, čitača kartica, fioka za novac, itd.) sistem sadrži:
• prijava kasira i depozita
• evidentiranje prodaje
• specifikacija plaćanja po svakom načinu plaćanja

• mogućnost kombinovanog načina plaćanja

• finansiski presek operatera i radne stanice
• oslobađanje pdv-a kod plaćanja za diplomate
• evidencija davanje i specifikacija popusta (za ceo račun ili stavku,
program lojalnosti, artikli na sniženju, nagradne akcije)

VEĆA PRODUKTIVNOST

• Pratite i kontrolišite vaše poslovanje iz bilo kog mesta, bilo kada i sa bilo kog uredjaja
• “User Friendly” ekrani omogućavaju obuku zaposlenih u jednom radnom danu
• Napredni izveštaji pružiće vam realno stanje vašeg poslovanja
• Izveštaji, analize i statistike omogućiće vam da u pravo vreme reagujete i smanjite troškove i gubitke

PRATITE VAŠE POSLOVANJE!

T master u okviru programskog rešenja ima integrisan kompletan backoffice, koji služi za kompletno upravljanje poslovanjem jedne kompanije. Integracijom sistema dobija se trenutan i kompletan
uvid u celokupno poslovanje kompanije i mogućnost centralizovanog upravljanja svim resursima. Pored standardnih izveštaja prodaje, zaliha, nivelacija, kalkulacija, KEP knjige i ostalih zakonski potrebnih dokumenata, Tmaster sadrži i modul za analizu i statističko praćenje poslovanja kroz podatke o poslovanju vaše kompanije i služi za podršku u poslovnom odlučivanju.

LOYALITY (STALNI KUPCI)

Sastavni deo T master programskog rešenja za trgovce je i modul za Loyalty tj stalne kupce, ovaj modul omogućava kompaniji da vodi podatke o svakom kupcu i da mu na osnovu kategorije kartice ( personalne šifre kupca ) dodeljuje određeni popust prilikom kupovine kao i eventualne bonuse na odredjeni broj kupovina ( npr na svakih 5 kupovina 1 je gratis itd ).

Primena programa lojalnosti siguran je način da se poveća prodaja osigura povrat kupca i razvije privrženost potrošača.

INTEGRACIJA

Tmaster kao program za maloprodaju lako razmenjuje podatke sa drugim sistemima za praćenje poslovanja (ERP, knjigovodstveni programi i sl.). Takođe, ima mogućnost integracije neograničenog broja POS računara u jedinstven sistem.

ŽELITE DA KORISTITE OVAJ PROGRAM?

Share This